Forum
=> Daha kayıt olmadın mı?Forum - Kabak Tatlısı
Burdasın: Forum => Piriket Yeme icme => Kabak Tatlısı |
|
tr.gg (şimdiye kadar 416 posta) |
Ağızda tatlı bir tat bırakıyor, kabak tadı vermiyor Malzemeler 2 kg kabak kabakların üstünü örtecek kadar şeker 4 -5 adet karanfil ceviz kaymak Yapılışı Fırın tepsisine kabakları dizin. üstlerini örtecek kadar şeker serin. kabaklar suyunu salıp şeker görünmez oluncaya kadar bekleyin. bu yaklaşık 4-5 saat sürüyor. Fırını 200 derece sıcaklığa getirin. kabaklar yumuşayana kadar pişirin. Dilerseniz kabak tatlısı üstüne kaymak onun üstüne de ceviz serperek servis yapabilirsiniz. |
Bütün konular: 1911
Bütün postalar: 3045
Bütün kullanıcılar: 2369
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse