Forum
=> Daha kayıt olmadın mı?Forum - Sac Kavurma
Burdasın: Forum => Piriket Yeme icme => Sac Kavurma |
|
Forumcu (şimdiye kadar 305 posta) |
Mis gibi kokan kavurma sofraları. Malzemeler: - 500 Gr. Kuşbaşı Dana Eti - 10 Adet Sivri Biber - 3 Adet Orta Boy Domates - 1 Adet Küçük Kuru Soğan - Yarım Paket Margarin Sac Kavurma Hazırlanışı: İlk başta margarini tavamıza koyup eritiyoruz.Daha sonra ufak ufak doğradığımız sivri biberlerimizi ilave ediyoruz.Biraz karıştırıp kavurduktan sonra ufak ufak kıyılmış soğanlarımızıda tavamıza ilave ediyoruz.Soğanlarımız hafif pembeleşinceye kadar karıştırıyoruz.Sonra kabukları soyulmuş ufak ufak doğranmış domatesimizi ilave ediyoruz.Sonra orta derece ateşte biraz daha pişirin.Domatesler yumuşasın.Daha sonra haşladığımız etimizi ilave ediyoruz.Üzerine istediğimiz kadar tuz ve baharatları ekliyoruz.Kısık ateşte pişiriyoruz.Menemen kıvamına geldikten sonra altını kapatıyoruz.Sıcak sıcak servis yapıyoruz. |
Bütün konular: 1911
Bütün postalar: 3045
Bütün kullanıcılar: 2369
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse