Forum
=> Daha kayıt olmadın mı?Forum - Gerdan Haşlama
Burdasın: Forum => Piriket Yeme icme => Gerdan Haşlama |
|
Forumcu (şimdiye kadar 305 posta) |
Ağzınıza layık. Gerdan Haşlama Malzemeler: - 6 parça koyun gerdanı - 6 patates - 2 havuç - 8 su bardağı sıcak su - 2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı - 1 soğan - 10 gr tereyağı - 1 defne yaprağı - 1 limonun suyu - Tuz, karabiber Gerdan Haşlama Hazırlanışı: * Patatesleri soyup parizyen kaşıkla top şeklinde kesin. Havuçları temizleyip dilimleyin. Soğanı temizleyip kıyın. * Et, ayçiçeği yağı ve kıyılmış soğanı bir tencereye alın. 2-3 dakika karıştırarak kavurun. Tuz, karabiber, defne yaprağı ve sıcak suyu ilave edip tencerenin kapağını kapatın. 25 dakika kadar pişirin. Sırasıyla havuç ve patatesleri ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Limon suyu ve tereyağını ilave edin. Karıştırıp ocaktan alın. Sıcak servis yapın. |
Bütün konular: 1911
Bütün postalar: 3045
Bütün kullanıcılar: 2369
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse