Kişi Online
|
|
|
TopList |
|
TopListimizde oyun, eğlence, html, haber, şiir, spor, müzik, sohbet, resim, forum, tr.gg, eğitim sitelerini bulabilirsiniz. |
|
|
Anket |
|
Anketlerimize katılarak, siz de özgür ve bağımsız bir şekilde görüşlerinizi dile getirebilirsiniz. Anket yapılmasını istediğiniz soruyu şıkları ile birlikte bize gönderin, Sizin İçin Soralım. |
|
|
Galeri |
|
Binlerce resimden oluşan Galeri bölümündeki resimlere yorum yapabilirsiniz. Sizde Resim yollamak istiyorsanız İletişim bölümünden Resim Upload Linkini yollayabilirsiniz. |
|
|
Forum |
|
Bedava-Sitem'in Kapsama alanı en geniş Forumu. Sınırsız paylaşım ve eğlence için Seviyeli bir forum. Forumu Yaşatan Yorumdur. |
|
|
HTML Kodları |
|
HTML'de acemi misiniz? Sitenize Döviz kodu ekleyeceksiniz ama bulamıyor musunuz işte arşiv. Hiçbir yerde bulamayacağınız HTML Kodları ve HTML Dersleri sizi bekliyor. |
|
|
Oyun Salonu |
|
Bedava-Sitem'in En Çok Ziyaret Edilen Oyun Salonu. Oyun Severlerin Buluşma Yeri. Oyun Salonunda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. |
|
|
Sohbet Odası |
|
PiriketSeverler Sosyalleşme Ağına Hoşgeldiniz. Sohbet Odasında Muhabbet tavana vurmuş durumda. Genç, yaşlı demeden kaliteli ve seviyeli doyasıya sohbet. |
|
|
TÜRK Bayrağına Destek |
|
TÜRK Bayrağı kampanyasına destek olmak için TÜRK Bayrağı Bandını sitene ekle. Bir TÜRK Dünyaya Bedelse 70 Milyon Herşeye Bedeldir. |
|
|
Ziyaretçi Defteri |
|
Görüşleriniz bizim için değerlidir. Ziyaretçi defterine yazılanları okuyabileceğiniz gibi, görüşlerinizi de yazarak bizimle paylaşabilirsiniz. Teşekkür ediyor, en güzel günlerin sizlerin olmasını diliyoruz. |
|
|
|
Yeşil Aşkı - Herşey Sevmekle Başlar
|
Forum
=> Daha kayıt olmadın mı?
Forum - Katmer yemekhane (şimdiye kadar 53 posta) | |
Enfes tadıyla Katmer! Yiyenler tadına doyamayacak.
Katmer Malzemeler:
• 150 gr. un,
• 1 çay bardağı su,
• 1 çay bardağı tuz,
İçi için:
• 2 yemek kaşığı şeker,
• 2 yemek kaşığı çekilmiş Antep fıstığı,
• 100 gr. süt kaymağı.
Katmer Hazırlanışı:
Hamur malzemeler birbirine karıştırıldıktan sonra yoğurulur. Kulak memesi yumuşaklığına gelince avuç içiyle yumak haline getirilir. Biraz ayçiçek yağıyla yağlanır ve bir saat dinlendirilir, hamur böylece hazır duruma getirilmiştir. Hamuru açmak için, yumak el ile ezilir daha sonra merdane ile büyütülür. Elle havada çevirilerek açılır; kağıt inceliğine gelince elle düzeltilir ve muska gibi katlanıp dört köşe haline getirilir.
Açılan hamurun ortasına iç malzemesi konularak, tekrar dört köşesinden içe doğru katlanır, tavaya yerleştirilerek fırına sürülür. 10-15 dakika fırında kızarıncaya kadar pişirilir. Katmer servise hazırdır. |
Bütün konular: 1911 Bütün postalar: 3045 Bütün kullanıcılar: 2369 Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse
Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol
| |