Forum
=> Daha kayıt olmadın mı?Forum - Elbasan Tava
Burdasın: Forum => Piriket Yeme icme => Elbasan Tava |
|
yemekhane (şimdiye kadar 53 posta) |
Görüntüsüyle yemeğe davet eden Elbasan Tava. Elbasan Tava Malzemeleri: 2 adet orta boy soğan 1kg kemikli kuzu eti 350gr yoğurt 2 adet yumurtanın beyazı 4 yemek kaşığı un Tuz ve karabiber Elbasan Tava HAZIRLANIŞI: Soğanları küp şeklinde ince ince doğrayın. Kalın dipli bir tencerede soğanı ve kuzu etini birlikte 40-45 dakika pişirin(et suyunu çekip yumuşuncaya kadar). Pişen etleri fırına dayanaklı bir tepsiye alın. Başka bir kapta ise un,yumurta ve yoğurdu iyice karıştırıp tepsideki etin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış sıcak fırında 15-20 dakika daha pişirin. Sıcak olarak servis yapın. |
Bütün konular: 1911
Bütün postalar: 3045
Bütün kullanıcılar: 2369
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse