Forum
=> Daha kayıt olmadın mı?Forum - Kağıtta Tavuk
Burdasın: Forum => Piriket Yeme icme => Kağıtta Tavuk |
|
yemekhane (şimdiye kadar 53 posta) |
Dikkat edin, parmaklarınızı yemeyin! Kağıtta Tavuk Malzemeleri : • İri bir tavuk budu (kalça ile birlikte) • 1 çorba kaşığı tereyağı • 3-4 cm'lik çubuk tarçın • Anason (yıldız anason ile yaparsanız yemeğiniz daha şık olur) • 2 diş sarımsak • 1 halka ince limon dilimi • Tuz • Karabiber Kağıtta Tavuk Hazırlanışı : Tavuk budunu, hafif yumuşattığınız tereyağı, tuz ve karabiber ile sıvayın. Yeterli boyutlarda bir yağlı kağıda yerleştirin. Üzerine anasonu, çubuk tarçını, ayıklanıp dilimlenmiş sarımsakları ve limon dilimini koyun. Yağlı kağıdı paket yapıp, fırın tepsisine yerleştirin. Önceden 200C ısıtılmış fırında 35 dakika pişirin. Kağıt ve tavuk iyice kızarınca, servis tabağına alın. Kağıdı uçlarından açıp altına kıvırarak servis yapın. |
Bütün konular: 1911
Bütün postalar: 3045
Bütün kullanıcılar: 2369
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse